90+10'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent Yemen een inworp toe op de helft van Thailand.
90+9'
90+9'
In Leostadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+8'
Inworp voor Yemen op de helft van Thailand.
90+8'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pathum Thani.
90+7'
Inworp Yemen. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Yemen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee op de helft van Thailand.
90+5'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Tanakrit Lomnak. Het staat 1-0 in Leostadion.
90+5'
In Pathum Thani kan Ali Nabil Al-Hanbasi (Yemen) weer verder.
90+5'
Yemen heeft Abdulrahman Al-khadher Abdulnabi gewisseld. Zaid Ali Al-garash neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mohammed Hassan Ali Albadani.
90+4'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ali Nabil Al-Hanbasi (Yemen) in Leostadion.
90+3'
Abdulwahid Al-Sayaghi (Yemen) krijgt geel van scheidsrechter Pranjal Banerjee in Leostadion en moet oppassen.
90+3'
Vrije trap in Leostadion. Op de helft van Yemen mag Thailand een vrije trap nemen.
90+2'
Doeltrap voor Yemen in Leostadion.
90+2'
Doelpoging Thailand! Het schot van Phongsakorn Sangkasopha gaat niet tussen de palen in Pathum Thani.
90+1'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Thailand, te nemen op de helft van Yemen.
90+1'
Abdullah Ali Al-Aqel lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Yemen.
90'
Inworp voor Yemen in Leostadion op de eigen helft.
90'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Abdullah Ali Al-Aqel (Yemen).
89'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent Thailand een inworp toe op de helft van Yemen.
88'
88'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pathum Thani.
88'
88'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Thailand op de eigen helft in Leostadion.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Yemen mag een doeltrap nemen.
88'
Phongsakorn Sangkasopha mist het doel en scoort niet voor Thailand in Leostadion.
87'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Yemen een doeltrap.
86'
Chanothai Kongmeng (Thailand) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Pathum Thani.
86'
Wissel in Pathum Thani: Thanadol Hemabuphakari vervangt Chanothai Kongmeng bij Thailand.
85'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee legt de wedstrijd even stil om Chanothai Kongmeng (Thailand) aan een blessure te laten behandelen in Pathum Thani.
84'
Inworp op de eigen helft voor Yemen.
83'
Doeltrap voor Thailand in Leostadion.
82'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Yemen op een gevaarlijke plek voor Thailand.
82'
80'
Inworp Thailand. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.