90+11'
In Pathum Thani krijgt Thailand op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+10'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft een inworp aan Laos op de eigen helft in Leostadion.
90+10'
Hoekschop voor Thailand in Leostadion. Nanthiphat Chaiman neemt deze vanaf Links.
90+9'
Chanothai Kongmeng schiet op doel maar scoort niet voor Thailand.
90+7'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pathum Thani.
90+6'
Inworp Thailand. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Nanthiphat Chaiman met de assist.
90+5'
Treffer in Leostadion! Thailand maakt er 2-1 van. Chanothai Kongmeng is de doelpuntenmaker.
90+4'
Phongsakorn Sangkasopha raakt namens Thailand de paal!
90+3'
Inworp voor Thailand in de buurt van het vijandige doel in Leostadion.
90+2'
Vrije trap voor Thailand op de helft van Laos.
90+2'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Thailand een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
90'
Phousomboun Panyavong kan weer verder bij Laos.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jong Hyeok Kim een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pathum Thani.
89'
Thailand krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jong Hyeok Kim in Pathum Thani.
89'
Thailand krijgt een schietkans via Surachai Booncharee, maar scoort niet.
88'
Phousomboun Panyavong raakt geblesseerd bij Laos en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
88'
Wissel in Pathum Thani: Teerapat Pruetong vervangt Dutsadee Buranajutanon bij Thailand.
88'
Vrije trap in Leostadion. Op de helft van Laos mag Thailand een vrije trap nemen.
87'
Arbiter Jong Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Thailand op de eigen helft.
86'
Laos krijgt van scheidsrechter Jong Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Laos een doeltrap.
84'
Een speler van Thailand staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jong Hyeok Kim teruggefloten.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Laos in Pathum Thani.
82'
Inworp voor Laos in Leostadion op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim kent Thailand een inworp toe op de helft van Laos.
81'
Doeltrap voor Laos in Leostadion.
81'
Doelpoging Thailand! Het schot van Pacharaphol Lekkun gaat niet tussen de palen in Pathum Thani.
79'
In Pathum Thani krijgt Laos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Inworp voor Thailand op de helft van Laos.
78'
78'
Nanthiphat Chaiman neemt de door scheidsrechter Jong Hyeok Kim gegeven hoekschop voor Thailand in Pathum Thani.
78'
Vanaf Links mag Chanasorn Choklap een hoekschop nemen voor Thailand in Leostadion.
77'
Thailand mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Nanthiphat Chaiman in Leostadion.
77'
76'
Hoekschop voor Thailand in Leostadion. Nanthiphat Chaiman neemt deze vanaf Rechts.
75'
Thailand mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Chanasorn Choklap schiet op doel maar scoort niet voor Thailand in Pathum Thani.
73'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jong Hyeok Kim aan de thuisploeg.