90+5'
Vergeefse doelpoging Nanthiphat Chaiman (Thailand).
90+3'
Arbiter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan Malaysia op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft Thailand een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
De vierde wissel van Thailand. Pichaiya Kongsri komt erin voor Pacharaphol Lekkun in Leostadion.
90+2'
Thailand heeft Surachai Booncharee gewisseld. Saranyawat Naprasert neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pipob On-Mo.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Malaysia.
90+1'
Dutsadee Buranajutanon (Thailand) krijgt geel.
90'
Vrije trap in Leostadion. Op de helft van Thailand mag Malaysia een vrije trap nemen.
89'
Inworp voor Thailand in de buurt van het vijandige doel in Leostadion.
87'
Trainer Pipob On-Mo (Thailand) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Phongsakorn Sangkasopha door Teerapat Pruetong.
87'
Thailand gebruikt de eerste wissel. Nanthiphat Chaiman vervangt Jirapong Pungviravong.
87'
In Pathum Thani krijgt Thailand op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Aiman Yusuf (Malaysia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
Irfan Aswad kan weer verder bij Malaysia.
86'
Hoekschop voor Malaysia in Leostadion. Don Damien Derwin neemt deze vanaf Rechts.
84'
Malaysia krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Malaysia mag een doeltrap nemen.
81'
Irfan Aswad raakt geblesseerd bij Malaysia en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
81'
Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan Malaysia op de eigen helft in Leostadion.
81'
80'
Inworp voor Malaysia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pathum Thani.
79'
Irfan Aswad lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Malaysia.
78'
De assist kwam van Jirapong Pungviravong.
78'
Thailand loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong dankzij Chanothai Kongmeng.
77'
Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft Malaysia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Thailand.
76'
Inworp voor Malaysia op de helft van Thailand.
76'
Thailand moet opletten als Malaysia van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
74'
Irfan Aswad blesseert zich bij Malaysia, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Leostadion.
74'
Inworp voor Thailand ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pathum Thani.
73'
73'
Inworp voor Thailand in Leostadion op de eigen helft.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Thailand mag een doeltrap nemen.
72'
Een doelpoging van Raja Norfirdaus (Malaysia) in Pathum Thani mist scherpte.
72'
Malaysia mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Don Damien Derwin in Leostadion.