90+9'
Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op de helft van Malaysia.
90+9'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Laos een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Coach Osmera Omaro voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Arami Wafiy moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Nor Ezawi N.
90+7'
Laos krijgt van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Malaysia is weer compleet nu Arami Wafiy weer terug het veld van Thammasat Stadium in mag.
90+6'
Arami Wafiy raakt geblesseerd bij Malaysia en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90+4'
In Pathum Thani krijgt Malaysia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een inworp aan Malaysia op de eigen helft in Thammasat Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent Laos een inworp toe op de helft van Malaysia.
90+3'
Inworp voor Malaysia in Thammasat Stadium op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Laos een doeltrap.
90+1'
Arbiter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Malaysia op de eigen helft.
90+1'
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
89'
Inworp voor Malaysia in de buurt van het vijandige doel in Thammasat Stadium.
88'
Malaysia gebruikt de tweede wissel. Irfan Zakwan vervangt Afiq Hakimi.
86'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Laos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Malaysia.
85'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Laos, te nemen op de helft van Malaysia.
85'
Inworp op de eigen helft voor Laos.
84'
Malaysia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op de helft van Laos.
83'
Doeltrap voor Malaysia in Thammasat Stadium.
83'
Laos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov in Pathum Thani.
82'
Inworp op de eigen helft voor Malaysia.
82'
Malaysia moet opletten als Laos van scheidsrechter Nasrullo Kabirov een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Inworp voor Laos op de helft van Malaysia.
81'
Blessure voor Sisavath Keomoungkhoun (Laos). Doulanay Keomanivong komt voor hem het veld in.
81'
Bij Laos komt Khounthavy Thongmany er in. Hij vervangt Pheatsamone Sihathep.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Laos in Pathum Thani.
80'
Hoekschop voor Malaysia in Thammasat Stadium. Ahmad Danial Razali neemt deze vanaf Rechts.
79'
Vrije trap in Thammasat Stadium. Op de helft van Laos mag Malaysia een vrije trap nemen.
77'
De voorzet kwam van Zainurhakimi Zain.
77'
Het staat 2-1, Dainei Disa (Malaysia) scoort met het hoofd.
76'
76'
Doeltrap voor Laos in Thammasat Stadium.
76'
In Thammasat Stadium ziet het publiek dat Sisavath Keomoungkhoun (Laos) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
74'
Sisavath Keomoungkhoun (Laos) raakt geblesseerd in Pathum Thani. Scheidsrechter Nasrullo Kabirov legt de wedstrijd even stil.