90+12'
Anwar Hussein Al-turaiqi (Yemen) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+11'
Scheidsrechter R Lutfullin kent Laos een inworp toe op de helft van Yemen.
90+11'
Anwar Hussein Al-turaiqi blesseert zich bij Yemen, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Thammasat Stadium.
90+9'
Scheidsrechter R Lutfullin kent een vrije trap toe aan Yemen, te nemen op de helft van Laos.
90+8'
Doeltrap voor Yemen in Thammasat Stadium.
90+7'
Inworp voor Laos in de buurt van het vijandige doel in Thammasat Stadium.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
90+7'
Zaid Ali Al-garash mist het doel en scoort niet voor Yemen.
90+6'
Scheidsrechter R Lutfullin geeft Yemen een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor Laos in Thammasat Stadium op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor Yemen op de helft van Laos.
90+4'
Trainer Mohammed Hassan Ali Albadani (Yemen) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Adel Abbas Qasem door Ahmed Yaseen Esmail.
90+4'
Wissel in Pathum Thani: Zaid Ali Al-garash vervangt Abdulrahman Al-khadher Abdulnabi bij Yemen.
90+3'
Mohammed Saleh Fadhel schiet op doel maar scoort niet voor Yemen in Pathum Thani.
90+1'
Gele kaart. Mohammed Saleh Fadhel (Yemen) gaat op de bon.
90+1'
Vrije trap in Thammasat Stadium. Op de helft van Yemen mag Laos een vrije trap nemen.
90+1'
Inworp voor Laos op de helft van Yemen.
90'
Scheidsrechter R Lutfullin geeft een inworp aan Yemen op de eigen helft in Thammasat Stadium.
90'
Inworp voor Laos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pathum Thani.
90'
Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Lutfullin op de helft van Yemen.
90'
Ketsada Detkhoumman lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Laos.
90'
Inworp op de eigen helft voor Yemen.
89'
Buitenspelpositie Yemen.
88'
Laos moet uitkijken als Yemen een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Thammasat Stadium.
87'
85'
Ketsada Detkhoumman van Laos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
84'
Mohammed Khaled Moqbel (Yemen) krijgt geel.
84'
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Laos in Pathum Thani.
83'
Een doelpoging van Ali Nabil Al-Hanbasi (Yemen) in Pathum Thani mist scherpte.
82'
Yemen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter R Lutfullin in Pathum Thani.
82'
Yemen gebruikt de tweede wissel. Ali Nabil Al-Hanbasi vervangt Esam Abdulatef Radman.
81'
Scheidsrechter R Lutfullin geeft Laos een doeltrap.
80'
Laos schiet tussen de palen, maar Ketsada Detkhoumman ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
80'
80'
79'
Inworp voor Yemen in Thammasat Stadium op de eigen helft.
78'
Laos brengt Thanousack Nanthavongdouangsy in de plaats van Phousomboun Panyavong.
78'
Bij Laos komt Sikanda Xaisongkham er in. Hij vervangt Peeter Phanthavong.
77'
Yemen krijgt van scheidsrechter R Lutfullin op eigen helft een vrije trap toegewezen.