90+4'
Sydney FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sydney Football Stadium.
90+2'
Vanaf rechts mag Max Burgess een hoekschop nemen voor Sydney FC in Sydney Football Stadium.
90+1'
Vergeefse doelpoging Jaiden Kucharski (Sydney FC) in Sydney Football Stadium.
90'
Inworp voor Sydney FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
89'
88'
Scheidsrechter Alireza Faghani kent Macarthur FC een inworp toe op de helft van Sydney FC.
88'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sydney Football Stadium.
87'
In Sydney krijgt Macarthur FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Sydney FC heeft Robert Mak gewisseld. Fabio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ufuk Talay.
85'
Coach Ufuk Talay voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Luke Brattan moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Patrick Wood.
84'
Luke Brattan blesseert zich bij Sydney FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Sydney Football Stadium.
83'
Gele kaart. Jake Hollman (Macarthur FC) gaat op de bon.
83'
Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Sydney FC op de eigen helft.
82'
Buitenspel Sydney FC. Robert Mak wordt teruggefloten.
80'
Sydney FC krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Scheidsrechter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Macarthur FC, te nemen op de helft van Sydney FC.
78'
Max Burgess met de assist.
78'
Doelpunt! Robert Mak breidt de voorsprong uit. Sydney FC leidt met 4-0.
77'
Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Macarthur FC een vrije trap op de eigen helft.
76'
Inworp voor Sydney FC op de helft van Macarthur FC.
76'
Sydney Football Stadium ziet hoe Sydney FC een vrije trap tegen krijgt omdat Robert Mak buitenspel staat.
75'
De uitploeg vervangt Valere Germain door Matthew Millar.
75'
Wissel in Sydney: Jake Max Gordwood-Reich vervangt Jack Rodwell bij Sydney FC.
75'
73'
Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Inworp Sydney FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sydney.
72'
Doelpoging Macarthur FC! Het schot van Ivan Vujica gaat niet tussen de palen in Sydney.
72'
Macarthur FC schiet tussen de palen, maar Valere Germain ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sydney.
71'
Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Sydney FC mag Macarthur FC een vrije trap nemen.
70'
Sydney FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani in Sydney.
70'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sydney.
70'
Jaiden Kucharski mist het doel en scoort niet voor Sydney FC in Sydney Football Stadium.
69'
Sydney FC krijgt een schietkans via Max Burgess, maar scoort niet in Sydney Football Stadium.
69'
Inworp voor Macarthur FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
68'
Bij Macarthur FC komt Lachlan Rose er in. Hij vervangt Kearyn Baccus.
67'
De assist kwam van Robert Mak.
67'
Sydney FC bouwt zijn voorsprong in Sydney uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Jaiden Kucharski.
66'
Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Macarthur FC op de eigen helft.