90+8'
Scheidsrechter Alireza Faghani toont Jacob Farrell (Central Coast Mariners FC) de gele kaart.
90+7'
Central Coast Mariners FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Sydney FC.
90+7'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Mikael Doka.
90+6'
Fabio (Sydney FC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+6'
Doeltrap voor Central Coast Mariners FC in Central Coast Stadium.
90+6'
In Gosford kopt Hayden Matthews (Sydney FC) de bal, maar mist doel.
90+5'
Central Coast Mariners FC moet uitkijken als Sydney FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Central Coast Stadium.
90+5'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fabio (Sydney FC).
90+4'
Inworp voor Sydney FC op de helft van Central Coast Mariners FC.
90+3'
Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Sydney FC een doeltrap.
90+3'
De poging van Jacob Farrell (Central Coast Mariners FC) mist doel in Central Coast Stadium.
90+3'
Inworp voor Central Coast Mariners FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gosford.
90+2'
Vanaf rechts mag Mikael Doka een hoekschop nemen voor Central Coast Mariners FC in Central Coast Stadium.
90+1'
De uitploeg vervangt Max Burgess door Jaiden Kucharski.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast Mariners FC in Gosford.
90+1'
De kopbal van Fabio belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Sydney FC.
88'
Inworp Sydney FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Sydney FC moet opletten als Central Coast Mariners FC van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Scheidsrechter Alireza Faghani kent Central Coast Mariners FC een inworp toe op de helft van Sydney FC.
87'
Inworp op de eigen helft voor Central Coast Mariners FC.
87'
In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Sydney FC mag een doeltrap nemen.
86'
Een doelpoging van Miguel Di Pizio (Central Coast Mariners FC) in Gosford mist scherpte.
84'
Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Sydney FC op de eigen helft.
84'
Inworp voor Sydney FC in Central Coast Stadium op de eigen helft.
83'
83'
Buitenspel Sydney FC.
82'
Inworp voor Sydney FC in de buurt van het vijandige doel in Central Coast Stadium.
79'
Schot op doel van Fabio. Maar zonder doelpunt voor Sydney FC als gevolg.
79'
Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Sydney FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Central Coast Mariners FC.
77'
76'
Central Coast Mariners FC brengt Harry Steele in de plaats van Brad Tapp.
76'
Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft in Central Coast Stadium.
75'
Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Sydney FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robert Mak in Central Coast Stadium.