90+8'
Inworp Brisbane Roar FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Scheidsrechter Jack Morgan geeft Melbourne Victory FC een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Inworp voor Brisbane Roar FC in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
90+6'
Inworp voor Melbourne Victory FC op de helft van Brisbane Roar FC.
90+5'
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Melbourne Victory FC in Melbourne.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
90+3'
Scheidsrechter Jack Morgan kent Melbourne Victory FC een inworp toe op de helft van Brisbane Roar FC.
90+2'
Doeltrap voor Melbourne Victory FC in Melbourne Rectangular Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Jack Morgan geeft een inworp aan Melbourne Victory FC op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
90'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89'
Brisbane Roar FC krijgt van scheidsrechter Jack Morgan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Arbiter Jack Morgan kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory FC op de eigen helft.
87'
De vijfde wissel van Melbourne Victory FC. Leigh Broxham komt erin voor Jake Brimmer in Melbourne Rectangular Stadium.
86'
Melbourne Victory FC brengt Salim Khelifi in de plaats van Daniel Arzani.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
85'
Doelpoging Brisbane Roar FC! Het schot van Jonas Markovski gaat niet tussen de palen.
85'
Jay O'Shea neemt de door scheidsrechter Jack Morgan gegeven hoekschop voor Brisbane Roar FC in Melbourne.
84'
Wissel in Melbourne: Rylan BROWNLIE Brownlie vervangt Florin Berenguer bij Brisbane Roar FC.
84'
Trainer Ruben Zadkovich gebruikt zijn vierde wissel. Nikola Mileusnic wordt door Jonas Markovski vervangen bij de uitploeg.
83'
Vrije trap in Melbourne Rectangular Stadium. Op de helft van Melbourne Victory FC mag Brisbane Roar FC een vrije trap nemen.
82'
Eerste gele kaart voor Christopher Ikonomidis (Melbourne Victory FC) in Melbourne.
81'
Scheidsrechter Jack Morgan geeft Melbourne Victory FC een doeltrap.
80'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jack Morgan aan de uitploeg.
80'
Inworp voor Brisbane Roar FC in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brisbane Roar FC in Melbourne.
77'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne Rectangular Stadium.
77'
In Melbourne krijgt Brisbane Roar FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Antonee Burke-Gilroy lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Brisbane Roar FC.
75'
De uitploeg vervangt Antonee Burke-Gilroy door Louis Zabala.
75'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Antonee Burke-Gilroy (Brisbane Roar FC).
74'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jack Morgan.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Brisbane Roar FC mag een doeltrap nemen.
73'
Bruno Fornaroli (Melbourne Victory FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Melbourne Rectangular Stadium.
72'
Vergeefse doelpoging Henry Hore (Brisbane Roar FC).
68'
De derde wissel van Melbourne Victory FC. Christopher Ikonomidis komt erin voor Ben Folami in Melbourne Rectangular Stadium.
68'
Melbourne Victory FC heeft Fabian Monge gewisseld. Rolieny Nonato Luis Bonevacia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Anthony Popovic.
67'
Scheidsrechter Jack Morgan geeft Brisbane Roar FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne Victory FC.
67'
Brisbane Roar FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jack Morgan in Melbourne.