1 - 0Einde
90+8'
Doeltrap voor Nigeria in Stade Felix Houphouet-Boigny.
90+8'
Vanaf rechts mag Zito een hoekschop nemen voor Angola in Stade Felix Houphouet-Boigny.
90+7'
Arbiter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Angola op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Nigeria, te nemen op de helft van Angola.
90+5'
Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Angola op de eigen helft in Stade Felix Houphouet-Boigny.
90+5'
Nigeria gebruikt de vierde wissel. Kenneth Omeruo vervangt Ademola Lookman.
90+5'
Blessure voor Victor Osimhen (Nigeria). Paul Onuachu komt voor hem het veld in.
90+4'
Inworp voor Nigeria in Stade Felix Houphouet-Boigny op de eigen helft.
90+3'
Angola krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Nigeria.
90+3'
Scheidsrechter Issa Sy kent Angola een inworp toe op de helft van Nigeria.
90+3'
Nigeria is weer compleet nu Victor Osimhen weer terug het veld in mag.
90+3'
Scheidsrechter Issa Sy legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Victor Osimhen (Nigeria) in Stade Felix Houphouet-Boigny.
90+2'
In Abidjan krijgt Angola op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
90'
Vrije trap in Stade Felix Houphouet-Boigny. Op de helft van Nigeria mag Angola een vrije trap nemen.
89'
Schot op doel van Zito. Maar zonder doelpunt voor Angola als gevolg.
89'
Angola schiet tussen de palen, maar Zito ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
88'
Een speler van Angola staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Issa Sy teruggefloten.
88'
Deze wissel was niet voorzien. Jose Vitor Dos Santos Peseiro moet de aangeslagen Frank Onyeka vervangen. Joe Aribo komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Nigeria.
87'
Inworp op de eigen helft voor Nigeria.
86'
Inworp op de eigen helft voor Angola.
86'
In Stade Felix Houphouet-Boigny ziet het publiek dat Frank Onyeka (Nigeria) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
86'
Angola heeft Gelson Dala gewisseld. Milson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pedro Goncalves.
85'
Frank Onyeka (Nigeria) raakt geblesseerd in Abidjan. Scheidsrechter Issa Sy legt de wedstrijd even stil.
84'
Nigeria krijgt van scheidsrechter Issa Sy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
83'
Vanaf links mag Ademola Lookman een hoekschop nemen voor Nigeria in Stade Felix Houphouet-Boigny.
80'
Trainer Jose Vitor Dos Santos Peseiro (Nigeria) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Alex Iwobi door Alhassan Yusuf.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Angola in Abidjan.
79'
Trainer Pedro Goncalves (Angola) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Eddie Afonso door Jeremie Bela.
76'
Buitenspel Nigeria.
74'
Eerste gele kaart voor Gelson Dala (Angola) in Abidjan.
74'
Vrije trap in Stade Felix Houphouet-Boigny. Op de helft van Angola mag Nigeria een vrije trap nemen.
72'
Gele kaart. Mabululu (Angola) gaat op de bon.
71'
Scheidsrechter Issa Sy geeft een gele kaart aan Kialonda Gaspar (Angola).
71'
Vrije trap voor Nigeria op de helft van Angola.
70'
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
70'
Een doelpoging van Manuel Luis Cafumana (Angola) mist scherpte.
69'
Scheidsrechter Issa Sy geeft Angola een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nigeria.